OPSLAG

Opslag van kleinere goederen of verpakkingen in palletboxen is vaak een praktische optie. Door bijvoorbeeld uw leverancier te laten aanleveren in de door u gekozen palletbox kunt u de palletboxen vanuit de vrachtwagen zonder ompakken in uw magazijn zetten. Voor orderpicken haalt u eenvoudig de voorwand eruit. Bijvoorbeeld met de MPG.m95.S.

Warehousing

Een gebruikte palletbox is in alle opzichten een slim en alternatief voor de gebruikelijke nieuwe palletboxen, opzetwanden, kooien of transportcontainers.

Magazijnstelling

De plooibare palletboxen worden tijdens gebruik eenvoudig in een magazijnstelling gezet. Na gebruik kunnen ze worden ingeklapt.

Stapelen en racking 5-hoog met 5.000kg

De gebruikte palletboxen kunnen afhankelijk van het gekozen model in een magazijn tot 5 hoog worden stapelen of in een rack worden geplaatst (met een maximum van 5x 1.000kg).

Flexibele hoogte

Naast verschillende palletmaten biedt het volledige assortiment ook keuze uit diverse wandhoogtes en materialen. U kiest degene die het beste bij uw logistieke proces past. Bekijk hier bijvoorbeeld de volledig stalen palletbox met uitneembare wanden.

Testimonials
  • Dankzij deze 100% afsluitbare kunststof palletboxen is mijn archief veilig en goed beschermt opgeslagen.
    Davidsboom-Latei
    David Klinkert - directeur