OVER ONS

WELKOM BIJ & ZAMKO

Zamko is leverancier van inklapbare palletboxen; zowel nieuw als gebruikt. De combinatie van onze ervaring, het assortiment en de scherpe prijzen hebben al geleid tot veel succesvolle projecten.

ADVIES

Op basis van onze jarenlange ervaring in toepassingen van inklapbare palletboxen geven wij u graag advies bij het kiezen van het juiste type palletbox; de eigenschappen van de palletbox dienen optimaal aan te sluiten op de eisen van uw logistieke proces. Wij denken graag met u mee als u een specifieke oplossing voor uw proces zoekt. Of maatwerk.

Het magazijn van Zamko is gevestigd in Maarheeze. U bent welkom om ons hier (op afspraak) te bezoeken,

UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Omdat de palletboxen die u bij ons koopt gebruikt zijn, kunnen we ze u voor een scherpe prijs aanbieden. Onze gebruikte palletboxen zijn altijd technisch in orde en kunnen bij u op locatie direct worden ingezet.

DIVERSE MODELLEN

Er zijn verschillende systemen om palletboxen in te klappen of op te vouwen. 

Loswandige systemen bestaan uit 4 losse wanden die met klemhaken op de palletrand worden vastgezet.

Opvouwbare palletboxen bestaan uit een opvouwbare (kunststof) wand uit één geheel die kan worden platgevouwen. Deze wand wordt in de palletrand geschoven. Bij opvouwen zijn ze hierna soms indivudueel stapelbaar, soms worden de wanden en de pallets los opgestapeld.

Daarnaast zijn er inklapbare palletboxen waar de 4 wanden vast verbonden zijn met de pallet. Na inklappen zijn deze palletboxen steeds individueel stapelbaar.

De materialen gebruikt in de constructie van industriële palletboxen varieert van hout en kunststof tot staal. Ook combinties van deze materialen worden toegepast.

Testimonials
  • Deze grote inklapbare palletboxen werden netjes bij ons afgeleverd. Ze zijn ideaal voor de opslag van vlaslemen die we gebruiken als strooisel voor onze geiten. Ze zijn makkelijk te vullen en stapelen goed. We gebruiken deze palletboxen ook voor opslag van krachtvoer. Dat kun je er mooi schoon en droog in opslaan..
    Melkgeitenhouderij te Asten
    Rinie Raymakers / Eigenaar