Bulk container met trechterbodem

Wees de eerste om dit product te waarderen

Product Code: MPC.b105.X

Specificaties
Product omschrijving MPB.e70.A
Grondmaat 800x1200mm
Buitenmaten 800x1200x700mm
Binnenmaten 750x1150x700mm
Netto volume (m3) 0,6
Gewicht in kg’s 29,6
Gewichtsberekening excl. Pallet
Wanden 20mm dik x 95mm breed Noord Europees Vurenhout. Op verzoek ISPM15 gecertificeerd. Opening tussen de planken: ±85mm met de standaard planken.
Randen 2 mm sendzimir verzinkt staal.
Constructie Geklonken staal. Wanden zijn op de pallet bevestigd met centreerpennen en klemhaken. Een rubber veerblokje in de klemhaken verzekerd een stevige sluiting, zelfs met lichte variaties in de plankdikte van de pallet. Optimale plankdikte is 20mm (±1mm).
Volume leeg 14% van volume vol (ex pallet).
Laadvermogen  
Statisch
1.500kg
Dynamisch
1.000kg
Racking
1.000kg
Gestapeld
1.000kg (max 5 boxen/5.000kg)
   
Meer Informatie
Model Opmerkingen External dimension Net Volume (m3) Speciale Aanbieding Materiaal wanden Laad Capaciteit Return Volume Rims Walls Stapelbaar Gewicht in/ex

De “inloop”-palletbox is gemaakt om eenvoudig te laden en te lossen. Met 2 bewegingen klikt u de voorwand van de pallet en loopt tijdens het laden en lossen gewoon in en uit de palletbox. Nadat u drie wanden op de pallet geklikt heeft, deze zijn 100% gefixeerd en kunnen niet meer ongewild loskomen.

U kunt nu tijdens het laden en lossen de palletbox inlopen. (Zware) goederen kunnen tegen de resterende palletwanden rusten zonder het risiko dat deze losraken. De inloop palletbox blijkt zeer praktisch, onder meer voor kleinere goederen die tot achterin de transportbox netjes opgestapeld moeten worden.

Het is ook praktisch voor het laden / lossen van zware en grote goederen, u hoeft deze niet meer over een rand te tillen. Eventuele fysieke klachten (rug & schouders) bij uw magazijnmedewerkers kunnen door het toepassen van dit model MPbox dramatisch afnemen.

Reacties